Thaimassage i halmstad tantra malmö

thaimassage i halmstad tantra malmö

Du får en härlig och givande behandling i en trevlig och avslappnande miljö. Klicka här för att se vår annons! Jag följer Sen-linjerna på kroppen. Jag använder händer och underarmar för att applicera bestämt och rytmiskt tryck på de flesta kroppsdelar. Thaimassage är också allmänt känd som Thai Yoga Massage, eftersom terapeuten använder sina händer, knän, ben och fötter att röra dig in i en serie av yogaliknande sträckor. Thaimassagen kom så småningom till Thailand, där teknikerna var fulländat. Massagen har som mål att aktivera och föryngra kroppen. Den kombinerar element av yoga och shiatsu som arbetar med kroppens energivägar, vilket gör den mer energigivande och rigorös än mer klassiska former av massage. Du hittar vår oas i centrala Malmö, mitt i mellan Värnhem och Caroli. thaimassage i halmstad tantra malmö

Thaimassage i halmstad tantra malmö - Absolut

Sveriges första och bästa guide med recensioner till thaimassage, kroppsmassage, oljemassage, fotmassage och örtmassage i sverige. Här hittar du alla thaimassage. Absolut Thaimassage & Kroppsvård. Absolut Thaimassage & Kroppsvård vi har olika behandlingar som hjälper dig med dina muskelproblem eller. Välkommen till Nannys Thaimassage i Halmstad!

Thaimassage i halmstad tantra malmö - Thaimassage

Thaimassage underlättar energiflödet i energikanalerna och blodflödet i blodkärlen och kapillärer såväl som flödet av lymfvätskorna. Välkommen till nuad Thaimassage Studio For your soul Thaimassage. På den här sidan kan du söka efter thaimassager i Malmö. Har du frågor eller funderingar om thaimassage, tveka inte duo massage stockholm spa borås att höra av dig! Välkomna gamla som nya kunder :-).

En Kommentar på “Thaimassage i halmstad tantra malmö”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *